Pilates és gerinctorna online magánórak (4 alkalmas)

Az órákat speciális egészségügyi problémák megoldására, vagy egyéni fejlesztésre  ajánljuk , amelyek nem tehetők meg csoportos foglalkozásokon.

 

Részvételi díj :

A privát órák rengeteg ismeretet  kínálnak,   az oktatód végig a segítségedre lesz így  felgyorsíthatod a fejlődésed.

Miért válaszd a magánórákat?

-A  privát órák egyedi igényeid  szerint alkalmazhatóak. Ha  egészségügyi problémákkal  küzdesz a  magánórákkal jelentősen javítható nemcsak az egészséged  hanem az életminőséged is.
-A privát órák lehetővé teszik, hogy elérd személyes egészségügyi vagy  fitnesz céljaidat. – Megcélozzuk azokat a problémás területeket, amelyeket szívesen átalakítanál, formázzuk a testedet vagy ha javítani  szeretnél a gerinced rugalmasságán ,  megszüntetni a hát és derékfájást  a magánórák lehetővé teszik ezt.
-A  privát órák kényelmesek.  Magánórákkal olyan órákat tudsz ütemezni, amelyek számodra megfelelőek, és az online órákkal elkerülhető a felesleges utazás is.  Akkor csinálod amikor számodra kényelmes és amikor szeretnéd az otthonod kényelmében.
– 4 alkalmas magánórák 
 Az órák alatt is kérdezheted  az oktatódat és felgyorsíthatod a fejlődésed. Kihasználhatod az órákat speciális egészségügyi problémák megoldására, ami nem tehető meg csoportos órákon. Ez felbecsülhetetlen !
A privát órák jobban motiválnak, mint a csoportos órák. Az oktatód nemcsak javításokat hajt végre, hanem bátorít is,  csak Veled foglalkozik és a Te igényed által állítja össze az órát.
Tehát válaszd a magánórákat amelyek magyar , olasz és angol nyelven elérhetők.
Jelentkezés: nellisuranyi@gmail.com

50 000Ft

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a boltba