Mediterrán program Sziciliából!

Tarts velünk és ismerd meg a legegészségesebb dietát egyenesen Sziciliából!

A mediterán dietát az Unesco az emberiség szellemi kulturális örökségének nyilvánította !
A 30 napos online programunk az olasz ételekre alapozva egészségesen csökkenti a testsúlyt, nemcsak egy egyszerű fogyókúrás program, hanem életmód váltó program is.
A program tartalmazz eredeti sziciliai recepteket, egyszerű könnyen betartható étrendet minden napra lebontva.
Megfelelő zsírégető és alakformáló Pilates órát, cardio edzés útmutatót.
Napi motivációt es egyéni segítséget felmerülő kérdések  esetén.
A programban maximum 6 kg egészséges fogyás garantált.
Itt a legjobb kezekben leszel , nagy tapasztalattal rendelkező szakemberek irányításában.
Jelentkezz be most, ez a legkönnyebb és legegészségesebb diéta a fogyáshoz!
A 30 napos program ára : 49 ezer ft
                                                130 EU

A mediterrán diéta valójában az egészséges, alacsony telített zsírtartalmú élelmiszerek fogyasztását részesíti előnyben, mint például a gabonafélék, hüvelyesek, gyümölcsök, zöldségek, olívaolaj, kiegyensúlyozott hal, fehér és vörös húsok, tojás és tejtermékek fogyasztásával.

Az egészséges életmód  és a fittség megőrzésének elősegítése mellett a tudományos kutatások rávilágítottak arra, hogy ez a fajta étrend milyen sokat  segít a szervezet jó közérzetében, és mindenekelőtt a betegségek megelőzésében. Valójában tudományosan bizonyított, hogy az olyan egészséges és kiegyensúlyozott étrend, mint a mediterrán, csökkentheti az olyan betegségek kialakulását, mint a rák, a szív- és érrendszeri betegségek vagy a cukorbetegség.

De melyek a mediterrán diéta legfontosabb ételei? A hüvelyesek, például csicseriborsó, bab, lencse, borsó és teljes kiőrlésű gabonák, például búza, zab, amaránt, tönköly, köles és árpa fogyasztása mindenképpen előnyben részesítendő. A gyümölcsök és zöldségek nagyon fontos szerepet töltenek be a mediterrán étrendben, amennyiben szezonjuk van: az élelmiszerek betakarításának időszakában történő fogyasztása valójában nem csak ízletesebbé teszi az ételeket, de nagyobb mennyiségű vitamint kínál, mint üvegházhatású vagy importált gyümölcsök és zöldségek.

A gyümölcsök és zöldségek közül előnyös a kivi, alma, szilva, füge és spárga, sárgarépa, fokhagyma, póréhagyma, hagyma, paradicsom, borsó, kelbimbó, cékla, édeskömény és articsóka. Nem szabad alábecsülni a szárított gyümölcsök, például a mandula, a mogyoró és a dió táplálkozási tulajdonságait sem. A hús, különösen a fehér hús, a hal, a tejtermékek és a tojás fehérjéit semmi esetre sem szabad kizárni, hanem egyensúlyba kell hozni az étrenden belül.

A mediterrán étrendet éppen jótékony tulajdonságai miatt 2010-ben az UNESCO védett értékként ismerte el, és felvette az emberiség kulturális és szellemi örökségének listájára.

123.09

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a boltba