KEZDŐ FASCIA GERINCTORNA

Ismerd meg és gyakorold a leghatásosabb módszert megelőzésre vagy ha már kialakult az izom és izületi fájdalmak csökkentésére.
Szabadulj meg a fájdalmaktól, amelyeknek legtöbbször a merev fascia ( összehúzódott izompólya )az oka, amely összenyomja az idegeket.
Programunk a csontokat, izmokat és izületeket körülvevő kötőszövetet veszi célba, így visszaadja a fájdalommentes mozgás szabadságát.
8 alkalmas gyakorlás +elmélet online
Hetente vasárnap délelőtt 9-10-ig
Junius 12, 19, 26
Július 3, 10, 17, 24, 31
A program tartalmazza:
– Konzultáció, állapotfelmérés
-Nyújtó és erőfejlesztő gyakorlatok, otthoni gyakorlásra
-optimális egészségi állapot elérésére étrendi tanácsok
-izompólya lazitó technikák
– egész héten visszanézhető óra, többszöri gyakorlással
Oktató: Suranyi Nelly Gyógytestnevelő tanár , Gerinctréner
Jelentkezési határidő;
Junius 11
Mire lesz jó ez a terápiás módszer?
-Továbbfejlesztett mozgástartományra
-Az izom es izületi fájdalmak  csökkentésére
-Az izom hypertónusának csökkentésére
– A mozgásminőség javítására
-Prevencióra
A fascia egy háromdimenziós hálózat a fej és a láb között,  körülveszi minden izmunkat, csontunkat, idegünket, szervünket, ízületünket –  összeköt és megtámaszt mindent a testünkben.
Egy főként kötőszövetből álló szerkezet, amely támogatja és védi az emberi test legtöbb összetevőjét, beleértve az izomrendszert is. Több tényező miatt korlátozódhat, mint például a túlzott igénybevétel, trauma, fertőző betegségek, mozgásszegény életmód, helytelen táplálkozás, dohányzás, pszichés stressz, ami fájdalmat, izomfeszülést, csökkent véráramlást eredményez. Mindez a  fascia vagy izom irritációját okozza, ami idővel gyulladáshoz vezet. A krónikus gyulladás fibrózishoz vagy a kötőszövet megvastagodásához vezet, és ez a megvastagodás fájdalmat és krónikus reflex izomfeszülést okoz, ami maga a gyulladás fokozódását okozza: egy ördögi kör. A myofasciális technikáknak az a feladata, hogy megtörjék ezt a kört különféle módszerekkel.  Mobilitásunkat, rugalmasságunkat nagymértékben meghatározza az, hogy mennyire hidratált a fasciánk.  A fascia hidratáltságát a test minden elérhető szögben történő mozgatásával és a fasciális szövet masszírozásával érhetjük el. A torna célja az összehúzódott izmok ellazítása, a helyi keringés és a nyirokelvezetés fokozása, valamint a reflexizmok és az azokat körülvevő fascia nyújtása. Ez a módszer az  egészséges életmód elmaradhatatlan alapja.
 Az online kezdő programunkon az órák
visszanézhetők , az időbeosztásod alapján csinálhatod.
Indulj el Te is azon az úton, amely valódi változást hozhat!

98.32

0
    0
    Kosár
    A kosár üresVissza a boltba